Wat is er allemaal te doen

in de omgeving

“Otterlo en omgeving”

“Ontdek de Veluwe “

De directe omgeving van de Boomstronk is kindvriendelijk.

Het groepsgebouw ligt in het grote bosrijke gebied Roekel aansluitend Plankenwanbuis en het Mosselse veld (zo veel bos).

De plek waar u zich van harte kunt uitleven, op het veld met attributen en kampvuurplaats, maar ook in het grote bos de heide en zandverstuiving met een mooie wandeling of fietstocht en een actief bosspel of speurtocht.

Voor de wat actievere onder ons ligt er een mooi mountainbike netwerk.
Of iets heel anders, ga eens met een E-scooter, E-loopstep of solex op pad door het prachtige gebied. Met de hele groep in een huifkar naar de schaapherder of Safari Expres genieten wat voor moois de Veluwe allemaal te bieden heeft.

Of ga In de vroege ochtend of avond schemering een wandeling maken om wild te spotten (eventueel met de boswachter).

Wandelen

Het klompenpad loopt bij ons langs en is 10 of 15 km, route op de Boomstronk verkrijgbaar of via www.klompenpaden.nl er zijn ook meerdere gemarkeerde routes te lopen rond Otterlo.

Otterlo Events in en outdoor

ook met slecht weer actief bezig zijn in een omgebouwde manege?  o.a. kruisboogschieten, paintballen, laserschieten, volleyballen, wandklimmen, blaasdarten. Maar ook buiten kan veel: o.a. kanoën op de natuurvijver, gps-tochten, buggy rijden. kijk even op www.otterloevents.nl  

Fietsen

stel uw eigen Veluwse fietsroute samen vanaf de Boomstronk met www.fietsroutenetwerk.nl of
www.fietseropuit.nl

.
.

Nationaal Park De Hoge Veluwe

De groene schatkamer van Nederland! Het Nationale Park De Hoge Veluwe is een wereldberoemd natuurpark met ruim 5.400 hectare bos, heidevelden, grasvlakten en zandverstuivingen. Meer informatie www.hogeveluwe.nl

Steppen, Fiets en Solexverhuur

Het Nederlands Tegelmuseum

Bezoek Het Nederlands Tegelmuseum met de grootste en meest veelzijdige collectie Nederlandse wandtegels en tegeltableaus.
Meer informatie www.nederlandstegelmuseum.nl/

Mountainbiken

huur of clinic, ook GPS wandeltochten. http://www.otterlo-actief.nl/  en www.otterloevents.nl

.

.